Nieuws

Nieuw logo!

Nieuw logo!

Mexma Food heeft sinds 2007 haar bekende oranje met geel gecombineerde, ovale logo. Een vertrouwd logo dat overal gebruikt en herkend wordt. Maar anno 2024 is het tijd voor iets nieuws! We hebben sinds 2022 een prachtige nieuwbouw waardoor Mexma Food nóg meer gegroeid is en met het blik op de toekomst werd het tijd voor een rebranding. Afgestemd met ons zusterbedrijf Gourmand, beide onderdeel van Serafien Bakery, is Mexma Food vernieuwd naar onderstaande logo! Een logo dat niet meer staat voor de Texaans Mexicaanse keuken, maar internationaal gebruikt kan worden in élke keuken, op élk moment van de dag. De oranje kleur is een combinatie van de originele gele en oranje kleur, om zo in contact te blijven met onze roots. De “M” van Mexma staat centraal, want Mexma blijft haar naam eer doen met onze tortilla’s!

PLMA beurs Amsterdam

PLMA beurs Amsterdam

Op 28 & 29 mei 2024 vindt de PLMA plaats in Amsterdam waarbij we wederom aanwezig zijn! Ons standnummer is 1.F98 en we zijn te vinden in hal 1. 

PLMA is al meer dan 30 jaar dé beurs voor retailers, verkopers, producenten, inkopers en andere private label professionals om nieuwe producten te ontdekken, nieuwe klanten of producenten te werven en bestaande afspraken te verlengen of verbeteren. 

Anuga beurs Keulen

Anuga beurs Keulen

Van zaterdag 7 oktober t/m woensdag 11 oktober zijn we aanwezig op de Anuga in Keulen. We zijn te vinden in hal 4.1, stand E-078. Deze vooraanstaande internationale vakbeurs, die eens in de twee jaar wordt gehouden, brengt de gehele voedingsindustrie samen en is dé kans om iedereen kennis te laten maken met onze authentieke tortilla's!

 🚀 Launch van onze nieuwe It’za High Protein & Low Carb wraps!

 🚀 Launch van onze nieuwe It’za High Protein & Low Carb wraps!

Met groot enthousiasme kondigen wij aan dat we ons It'za assortiment hebben uitgebreid met high protein en low carb wraps.

Na maanden onderzoek, productontwikkeling, hard werken en toeweiding van ons team kunnen we dit mooie product eindelijk lanceren. 

De wraps zijn ideaal voor een voedzame en protein rijke maaltijd voor elk moment van de dag! Perfect voor een gezonde levensstijl, heerlijke food preps en om te delen met vrienden. Enjoy!🌯

Nieuw! High protein & low carb tortilla's!

Nieuw! High protein & low carb tortilla's!

We zijn verheugd om ons nieuwe product aan te kondigen: high protein & low carb tortilla's! Deze tortilla's zijn speciaal ontwikkeld om een ​​eiwitrijk alternatief te bieden voor de traditionele tortilla's én zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en voedzame maaltijd. Onze high protein tortilla's zijn gemaakt met hoogwaardige ingrediënten waardoor ze eiwit- en vezelrijk zijn. Deze tortilla's zijn ideaal voor het maken van een heerlijke lunch, maar ook geschikt voor een gezond avondmaal! Ze zijn beschikbaar in de natuur variant, maar ook met 100% volkorenmeel. Neem contact op voor meer informatie!

Nieuw! Onze tomatenwraps met 35% tomaat

Nieuw! Onze tomatenwraps met 35% tomaat

Ons nieuwe product is de tomatenwrap met maar liefst 35% groenten! Door een combinatie van tomaat en paprika krijgt deze tortilla een heerlijke smaak, perfect geschikt voor een snelle lunch of lekker gevuld avondmaal. Neem contact op voor meer informatie over deze tortilla en alle mogelijkheden.

Nieuw product: It'za met 35% wortel

Nieuw product: It'za met 35% wortel

We hebben sindskort een nieuw It'za product! Namelijk wortelwraps met 35% wortel die vanaf nu beschikbaar zijn. De wraps zijn verpakt in het vertrouwde It'za design, maar met een worteluitstraling. Neem contact op voor meer informatie!

Trots op onze medewerkers

Trots op onze medewerkers

We zijn altijd trots op onze mensen, maar in deze tijden helemaal! Iedereen werkt dagelijks keihard om alle supermarkten te kunnen blijven bevoorraden. Daarom deelden wij prachtige tulpen van Bloemhandel Loos uit, om zowel onze mensen als de bloemhandel een hart onder de riem te steken. Toppers van Mexma, samen kunnen wij dit!

Nieuwe producten!

Nieuwe producten!

Naast de verkoop van de natuur en volkoren tortilla’s, is Mexma bezig met het introduceren van nieuwe producten. Zo hebben we afgelopen jaar hard gewerkt om met trots de groentewraps te kunnen introduceren. Wortel en rode biet tortilla’s met wel 35% groenten! Verder wordt komend jaar voor het eerst de Ancient Grains tortilla’s geproduceerd die boordevol zitten met o.a. chia zaden, gierst, rogge, spelt en havervlokken.

Wijziging in wetgeving

Wijziging in wetgeving

Volgens de nieuwe wetgeving 2018/775 wordt het nog belangrijker dat de consument niet misleid mag worden over waar het product gemaakt wordt of waar de primaire ingrediënten vandaan komen. Indien de consument dit verkeerd kan interpreteren is het van belang dat duidelijk vermeld wordt waar productie plaatsvindt of wat de oorsprong van het primaire ingrediënt is. Lees hier de officiële verordening voor meer informatie.