Nieuws

PLMA beurs Amsterdam

PLMA beurs Amsterdam

Vanwege de huidige coronamaatregelen is de beurs verplaatst. Op 18 en 19 mei 2021 vindt de PLMA plaats in Amsterdam waarbij we wederom aanwezig zijn. Ons standnummer is F-5499 en we zijn te vinden in hall 1. PLMA is al meer dan 30 jaar dé beurs voor retailers, verkopers, producenten, inkopers en andere private label professionals om nieuwe producten te ontdekken, nieuwe klanten of producenten te werven en bestaande afspraken te verlengen of verbeteren. 

Trots op onze medewerkers

Trots op onze medewerkers

We zijn altijd trots op onze mensen, maar in deze tijden helemaal! Iedereen werkt dagelijks keihard om alle supermarkten te kunnen blijven bevoorraden. Daarom deelden wij prachtige tulpen van Bloemhandel Loos uit, om zowel onze mensen als de bloemhandel een hart onder de riem te steken. Toppers van Mexma, samen kunnen wij dit!

Nieuwe producten!

Nieuwe producten!

Naast de verkoop van de natuur en volkoren tortilla’s, is Mexma bezig met het introduceren van nieuwe producten. Zo hebben we afgelopen jaar hard gewerkt om met trots de groentewraps te kunnen introduceren. Wortel en rode biet tortilla’s met wel 35% groenten! Verder wordt komend jaar voor het eerst de Ancient Grains tortilla’s geproduceerd die boordevol zitten met o.a. chia zaden, gierst, rogge, spelt en havervlokken.

Wijziging in wetgeving

Wijziging in wetgeving

Volgens de nieuwe wetgeving 2018/775 wordt het nog belangrijker dat de consument niet misleid mag worden over waar het product gemaakt wordt of waar de primaire ingrediënten vandaan komen. Indien de consument dit verkeerd kan interpreteren is het van belang dat duidelijk vermeld wordt waar productie plaatsvindt of wat de oorsprong van het primaire ingrediënt is. Lees hier de officiële verordening voor meer informatie.